Produk iki kasil ditambahake menyang cart!

Ndeleng Kréta Blanja

1.1″ lensa visi mesin

Katrangan singkat:

  • Lensa Industri Kab
  • Kompatibel karo Sensor Gambar 1.1″
  • Resolusi 20 MP
  • 8mm nganti 75mm Dawane Fokus
  • Gunung C/CS

 



Produk

Detail Produk

Tag produk

Model Format Sensor Dawane fokus (mm) FOV (H*V*D) TTL (mm) Filter IR Kab Aperture Gunung Harga Unit
cz cz cz cz cz cz cz cz cz

Lensa visi mesin 1.1" bisa digunakake nganggo sensor gambar IMX294.Sensor gambar IMX294 dirancang kanggo nyukupi kabutuhan segmen keamanan.Model unggulan anyar ukuran 1.1 ″ dioptimalake kanggo digunakake ing kamera keamanan lan aplikasi industri.Sensor CMOS Starvis sing dipadhangi mburi entuk resolusi 4K kanthi 10,7 megapiksel.Kinerja kurang cahya sing luar biasa digayuh kanthi ukuran piksel 4.63 µm sing gedhe.Iki ndadekake IMX294 cocog kanggo aplikasi kanthi cahya kedadeyan sing sithik, ora mbutuhake katerangan tambahan.Kanthi frame rate 120 fps ing 10 bit lan resolusi 4K, IMX294 cocog kanggo aplikasi video kanthi kacepetan dhuwur.

ChuangAn Optik1.1visi mesinfitur lensa:Pemriksaan resolusi dhuwur.

Panggunaan utama kanggo visi mesin yaiku inspeksi otomatis adhedhasar pencitraan lan ngurutake lan panuntun robot.Pangurutan optik minangka gagasan sing pisanan metu saka kepinginan kanggo ngotomatisasi ngurutake industri barang-barang pertanian kaya woh-wohan lan sayuran.

ChuangAn Optik 1.1"lensa visi mesines bisa digunakake ing ngurutake werna tetanèn: testing non-ngrusak kualitas woh lan sayuran, testing kualitas rwaning rokok, aplikasi ing identifikasi gandum lan grading, aplikasi ing mesin tetanèn.

uil

Kamera monokromatik ndeteksi werna abu-abu saka ireng nganti putih lan bisa efektif nalika ngurutake produk kanthi cacat kontras dhuwur.

Digabungake karo piranti lunak cerdas, sorter sing nduweni kamera bisa ngerteni warna, ukuran lan wujud saben obyek;uga werna, ukuran, wangun lan lokasi cacat ing produk.Sawetara sorters cerdas malah ngidini pangguna kanggo nemtokake produk risak adhedhasar total area lumahing risak sembarang obyek tartamtu.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk