Featured

produk

M2 Mount Lensa Mini

lensa endoskop;1/9 "nganti 1/6" Format Gambar;M2.2 * P0.25 Gunung;1mm nganti 2mm Dawane Fokus;Njupuk FoV nganti 120 derajat

M2 Mount Lensa Mini

Kita ora mung ngirim produk.

Kita ngirim pengalaman lan nggawe solusi

  • Lensa Fisheye Kab
  • Lensa Distorsi Kurang
  • Lensa Scanning
  • Lensa Otomotif Kab
  • Lensa Wide Angle
  • Lensa CCTV Kab

Ringkesan

Founded in 2010, Fuzhou ChuangAn Optics minangka perusahaan terkemuka ing manufaktur produk inovatif lan unggul kanggo donya sesanti, kayata lensa CCTV, lensa fisheye, lensa kamera olahraga, lensa non distorsi, lensa otomotif, lensa sesanti mesin, etc., uga nyediakake. layanan selaras lan solusi.Tansah inovasi lan kreatifitas minangka konsep pangembangan kita.Anggota riset ing perusahaan kita wis ngupayakake ngembangake produk anyar kanthi pengalaman teknis liwat taun, bebarengan karo manajemen kualitas sing ketat. Kita ngupayakake strategi menang-menang kanggo para pelanggan lan pangguna pungkasan.

  • 10

    taun

    We are specialized ing R&D lan desain kanggo 10 taun
  • 500

    Jinis

    Kita wis ngembangake lan ngrancang luwih saka 500 jinis lensa optik kanthi mandiri
  • 50

    negara-negara

    Produk kita diekspor menyang luwih saka 50 negara lan wilayah
  • Fungsi lan Prinsip Filter-filter Narrow Band
  • Apa Lensa M8 lan M12?Apa Bedane Antarane Lensa M8 lan M12?
  • Apa Lensa sudhut amba Cocog kanggo Potret?Prinsip Pencitraan Lan Karakteristik Lensa Wide-Angle
  • Apa Lensa Telecentric?Apa fitur lan fungsi sing diduweni?
  • Kepiye Klasifikasi Lensa Industri?Kepiye Bedane Saka Lensa Biasa?

Paling anyar

Artikel

  • Fungsi lan Prinsip Filter-filter Narrow Band

    1.Apa filter pita sempit?Filter minangka piranti optik sing digunakake kanggo milih pita radiasi sing dikarepake.Saringan pita sempit minangka jinis panyaring bandpass sing ngidini cahya ing sawetara dawa gelombang tartamtu bisa ditularake kanthi padhang dhuwur, dene cahya ing rentang dawa gelombang liyane bakal diserap ...

  • Apa Lensa M8 lan M12?Apa Bedane Antarane Lensa M8 lan M12?

    Apa lensa M8 lan M12?M8 lan M12 nuduhake jinis ukuran gunung sing digunakake kanggo lensa kamera cilik.Lensa M12, uga dikenal minangka lensa S-mount utawa lensa papan, minangka jinis lensa sing digunakake ing kamera lan sistem CCTV."M12" nuduhake ukuran thread gunung, kang diameteripun 12mm.Lensa M12...

  • Apa Lensa sudhut amba Cocog kanggo Potret?Prinsip Pencitraan Lan Karakteristik Lensa Wide-Angle

    1.Apa lensa sudhut amba cocok kanggo potret?Jawaban biasane ora, lensa sudhut amba umume ora cocok kanggo njupuk potret.Lensa sudhut amba, kaya jeneng kasebut, nduweni tampilan sing luwih gedhe lan bisa nyakup luwih akeh pemandangan ing bidikan, nanging uga bakal nyebabake distorsi lan deformasi ...

  • Apa Lensa Telecentric?Apa fitur lan fungsi sing diduweni?

    Lensa telesentrik minangka jinis lensa optik, uga dikenal minangka lensa televisi, utawa lensa telefoto.Liwat desain lensa khusus, dawa fokuse relatif dawa, lan dawa fisik lensa biasane luwih cilik tinimbang dawa fokus.Ciri kasebut yaiku bisa nggambarake obyek sing adoh ...

  • Kepiye Klasifikasi Lensa Industri?Kepiye Bedane Saka Lensa Biasa?

    Lensa industri digunakake akeh ing lapangan industri lan minangka salah sawijining jinis lensa umum.Macem-macem jinis lensa industri bisa dipilih miturut kabutuhan lan skenario aplikasi sing beda.Kepiye klasifikasi lensa industri?Lensa industri bisa dipérang dadi macem-macem jinis acc...

Mitra Strategis Kita

  • bagean (8)
  • bagean-(7)
  • bagean-1
  • bagean (6)
  • bagean-5
  • bagean-6
  • bagean-7
  • bagean (3)