Të paraqitura

Produkt

Mini lente për malin M2

Lente endoskopi;Formati i imazhit 1/9" deri në 1/6";M2.2*P0.25 Montimi;Gjatësia fokale 1 mm deri në 2 mm;Kapni FoV deri në 120 gradë

Mini lente për malin M2

Ne nuk shpërndajmë vetëm produkte.

Ne ofrojmë përvojë dhe krijojmë zgjidhje

 • Lentet e syrit të peshkut
 • Lente me shtrembërim të ulët
 • Lentet e skanimit
 • Lente automobilistike
 • Lente me kënd të gjerë
 • Lente CCTV

Vështrim i përgjithshëm

E themeluar në vitin 2010, Fuzhou ChuangAn Optics është një kompani lider në prodhimin e produkteve inovative dhe superiore për botën e vizionit, të tilla si lente CCTV, lente fisheye, lente kamera sportive, lente pa shtrembërim, lente automobilistike, lente për shikimin e makinës, etj., duke ofruar gjithashtu shërbim dhe zgjidhje të personalizuara.Mbani inovacionin dhe kreativitetin janë konceptet tona të zhvillimit.Anëtarët hulumtues në kompaninë tonë janë përpjekur të zhvillojnë produkte të reja me mbi vite njohuri teknike, së bashku me menaxhimin e rreptë të cilësisë. Ne përpiqemi të arrijmë strategjinë fituese për klientët tanë dhe përdoruesit përfundimtarë.

 • 10

  vjet

  Ne jemi të specializuar në R & D dhe dizajn për 10 vjet
 • 500

  Llojet

  Ne kemi zhvilluar dhe projektuar në mënyrë të pavarur më shumë se 500 lloje lentesh optike
 • 50

  shtetet

  Produktet tona eksportohen në më shumë se 50 vende dhe rajone
 • Funksioni dhe parimi i filtrave me brez të ngushtë
 • Cilat janë lentet M8 dhe M12?Cili është ndryshimi midis lenteve M8 dhe M12?
 • A është një lente me kënd të gjerë e përshtatshme për portrete?Parimi i imazhit dhe karakteristikat e lenteve me kënd të gjerë
 • Çfarë është një lente telecentrike?Çfarë karakteristikash dhe funksionesh ka?
 • Si klasifikohen lentet industriale?Si është i ndryshëm nga lentet e zakonshme?

Të fundit

Neni

 • Funksioni dhe parimi i filtrave me brez të ngushtë

  1. Çfarë është një filtër me brez të ngushtë?Filtrat janë pajisje optike që përdoren për të zgjedhur brezin e dëshiruar të rrezatimit.Filtrat me brez të ngushtë janë një lloj filtri brezkalimi që lejojnë që drita në një gamë të caktuar gjatësi vale të transmetohet me shkëlqim të lartë, ndërsa drita në vargjet e tjera të gjatësisë valore do të absorbohet ...

 • Cilat janë lentet M8 dhe M12?Cili është ndryshimi midis lenteve M8 dhe M12?

  Cilat janë lentet M8 dhe M12?M8 dhe M12 i referohen llojeve të madhësive të montimit të përdorura për lente të vogla kamerash.Një lente M12, e njohur gjithashtu si një lente me montim S ose një lente dërrase, është një lloj lente që përdoret në kamera dhe sisteme CCTV."M12" i referohet madhësisë së fillit të montimit, e cila është 12 mm në diametër.Lentet M12 një...

 • A është një lente me kënd të gjerë e përshtatshme për portrete?Parimi i imazhit dhe karakteristikat e lenteve me kënd të gjerë

  1.A është e përshtatshme një lente me kënd të gjerë për portrete?Përgjigja është zakonisht jo, lentet me kënd të gjerë në përgjithësi nuk janë të përshtatshme për shkrepjen e portreteve.Një lente me kënd të gjerë, siç sugjeron emri, ka një fushë shikimi më të madhe dhe mund të përfshijë më shumë pamje në foto, por gjithashtu do të shkaktojë shtrembërim dhe deformim...

 • Çfarë është një lente telecentrike?Çfarë karakteristikash dhe funksionesh ka?

  Lente telecentrike është një lloj lente optike, e njohur gjithashtu si lente televizive ose një lente telefoto.Përmes dizajnit të veçantë të lenteve, gjatësia e saj fokale është relativisht e gjatë dhe gjatësia fizike e thjerrëzave është zakonisht më e vogël se gjatësia fokale.Karakteristika është se mund të përfaqësojë një objekt të largët...

 • Si klasifikohen lentet industriale?Si është i ndryshëm nga lentet e zakonshme?

  Lentet industriale përdoren gjerësisht në fushën industriale dhe janë një nga llojet e zakonshme të lenteve.Lloje të ndryshme lentesh industriale mund të zgjidhen sipas nevojave të ndryshme dhe skenarëve të aplikimit.Si të klasifikoni lentet industriale?Lentet industriale mund të ndahen në lloje të ndryshme sipas...

Partnerët tanë strategjikë

 • pjesa (8)
 • pjesa-(7)
 • Pjesa 1
 • pjesa (6)
 • pjesa-5
 • pjesa-6
 • pjesa-7
 • pjesa (3)