Diulas

produk

M2 Gunung Lenses Mini

lénsa endoskop;1/9 "pikeun 1/6" Format Gambar;M2.2 * P0.25 Gunung;1mm mun 2mm Panjang Fokus;Capture FoV nepi ka 120 derajat

M2 Gunung Lenses Mini

Kami henteu ngan ukur nganteurkeun produk.

Kami nganteurkeun pangalaman sareng nyiptakeun solusi

  • Lensa Fisheye
  • Lénsa distorsi rendah
  • Nyeken Lénsa
  • Lensa otomotif
  • Lensa Wide Angle
  • Lensa CCTV

Ihtisar

Diadegkeun dina 2010, Fuzhou ChuangAn Optik nyaéta parusahaan ngarah dina manufaktur produk inovatif tur unggul pikeun dunya visi, kayaning lénsa CCTV, lénsa fisheye, lénsa kaméra olahraga, lénsa non distorsi, lénsa otomotif, lénsa visi mesin, jsb, ogé nyadiakeun. jasa ngaropéa tur solusi.Tetep inovasi sareng kreativitas mangrupikeun konsép pangembangan urang.Panaliti anggota di perusahaan kami parantos narékahan pikeun ngembangkeun produk-produk anyar kalayan langkung ti taun-taun pangaweruh téknis, sareng manajemén kualitas anu ketat. Urang narékahan pikeun ngahontal strategi win-win pikeun konsumén urang sareng pangguna akhir.

  • 10

    taun

    Kami khusus dina R&D sareng desain salami 10 taun
  • 500

    Jenis

    Kami sacara mandiri ngembangkeun sareng ngararancang langkung ti 500 jinis lénsa optik
  • 50

    Nagara-nagara

    Produk urang diékspor ka langkung ti 50 nagara sareng daérah
  • Fungsi Jeung Prinsip Saringan Pita Sempit
  • Naon Lensa M8 Sareng M12?Naon Bédana Antara Lensa M8 sareng M12?
  • Naha Lensa Sudut Lebar Cocog Pikeun Potret?Prinsip Pencitraan Jeung Karakteristik Lensa Sudut Lebar
  • Naon Dupi Lensa Telecentric?Naon Fitur Jeung Fungsi Dupi Ieu Mibanda?
  • Kumaha Klasifikasi Lensa Industri?Kumaha Ieu Béda Ti Lenses Biasa?

Panganyarna

Pasal

  • Fungsi Jeung Prinsip Saringan Pita Sempit

    1.What mangrupakeun filter band sempit?Saringan mangrupikeun alat optik anu dianggo pikeun milih pita radiasi anu dipikahoyong.Saringan pita sempit mangrupikeun jinis saringan bandpass anu ngamungkinkeun cahaya dina rentang panjang gelombang khusus dikirimkeun kalayan kacaangan anu luhur, sedengkeun cahaya dina rentang panjang gelombang anu sanés bakal diserep ...

  • Naon Lensa M8 Sareng M12?Naon Bédana Antara Lensa M8 sareng M12?

    Naon lénsa M8 sareng M12?M8 sareng M12 nujul kana jinis ukuran gunung anu dianggo pikeun lénsa kaméra leutik.Lénsa M12, ogé katelah lénsa S-mount atanapi lénsa papan, mangrupikeun jinis lénsa anu dianggo dina kaméra sareng sistem CCTV."M12" nujul kana ukuran thread Gunung, nu diaméterna 12mm.Lensa M12...

  • Naha Lensa Sudut Lebar Cocog Pikeun Potret?Prinsip Pencitraan Jeung Karakteristik Lensa Sudut Lebar

    1. Naha lensa sudut lega cocog pikeun potret?Jawabanna biasana henteu, lénsa sudut lega umumna henteu cocog pikeun moto potret.Lensa sudut lega, sakumaha ngaranna nunjukkeun, boga widang nu leuwih gede of view jeung bisa ngawengku leuwih tetempoan dina makéna, tapi ogé bakal ngabalukarkeun distorsi jeung deforma...

  • Naon Dupi Lensa Telecentric?Naon Fitur Jeung Fungsi Dupi Ieu Mibanda?

    Lénsa teleséntrik mangrupikeun jinis lénsa optik, ogé katelah lénsa televisi, atanapi lénsa telefoto.Ngaliwatan desain lénsa husus, panjang fokus na relatif panjang, sarta panjang fisik lénsa biasana leuwih leutik batan panjang fokus.Cirina nyaéta bisa ngawakilan objék anu jauh...

  • Kumaha Klasifikasi Lensa Industri?Kumaha Ieu Béda Ti Lenses Biasa?

    Lénsa industri seueur dianggo dina widang industri sareng mangrupikeun salah sahiji jinis lensa umum.Béda jinis lénsa industri tiasa dipilih dumasar kana kabutuhan sareng skénario aplikasi anu béda.Kumaha mengklasifikasikan lenses industri?Lensa industri tiasa dibagi kana sababaraha jinis acc ...

Mitra Strategis Kami

  • bagian (8)
  • bagian-(7)
  • bagian-1
  • bagian (6)
  • bagian-5
  • bagian-6
  • bagian-7
  • bagian (3)