Hva er et actionkamera og hva er det for?

1. Hva er et actionkamera?

Et actionkamera er et kamera som brukes til å fotografere i sportsscener.

Denne typen kamera har generelt naturlig anti-shake-funksjon, som kan ta bilder i komplekse bevegelsesmiljøer og presentere en klar og stabil videoeffekt.

Slik som vår vanlige fottur, sykling, ski, fjellklatring, utfor, dykking og så videre.

Actionkameraer i vid forstand inkluderer alle bærbare kameraer som støtter anti-shake, som kan gi klar video når fotografen beveger seg eller beveger seg uten å stole på en spesifikk gimbal.

 

2. Hvordan oppnår actionkameraet anti-shake?

Den generelle bildestabiliseringen er delt inn i optisk bildestabilisering og elektronisk bildestabilisering.

[Optisk anti-shake] Det kan også kalles fysisk anti-shake.Den er avhengig av gyroskopet i linsen for å registrere jitter, og sender deretter signalet til mikroprosessoren.Etter å ha beregnet de relevante dataene, kalles linsebehandlingsgruppen eller andre deler for å eliminere jitter.påvirkninger.

Elektronisk anti-shake er å bruke digitale kretser for å behandle bildet.Vanligvis tas et vidvinkelbilde med stor visningsvinkel, og deretter utføres passende beskjæring og annen behandling gjennom en rekke beregninger for å gjøre bildet jevnere.

 

3. Hvilke scenarier er actionkameraene egnet for?

Actionkameraet er egnet for generelle sportsscener, som er dets spesialitet, som er introdusert ovenfor.

Den egner seg også til å reise og skyte, fordi reise i seg selv er en slags sport, som alltid beveger seg rundt og leker.Det er veldig praktisk å ta bilder under reise, og det er lett å bære og ta bilder.

På grunn av den lille størrelsen og portabiliteten, og den sterke anti-shake-evnen, er actionkameraer også foretrukket av noen fotografer, som vanligvis betjener fotografer sammen med droner og profesjonelle speilreflekskameraer.

 

4. Anbefalt actionkameraobjektiv?

Actionkameraer i noen markeder støtter naturlig kamerabytte, og noen actionkameraentusiaster vil modifisere actionkameragrensesnittet for å støtte konvensjonelle grensesnitt som C-mount og M12.

Nedenfor anbefaler jeg to gode vidvinkelobjektiver med M12 gjenger.

 

5. Linser for sportskameraer

CHANCCTV designet et komplett utvalg av M12-monteringsobjektiver for actionkameraer, fraobjektiver med lav forvrengningtilvidvinkellinser.Ta modellCH1117.Det er et 4K-objektiv med lav forvrengning som kan skape mindre enn -1 % avviksbilder med opptil 86 grader horisontalt synsfelt (HFoV).Dette objektivet er ideelt for sports-DV og UAV.


Innleggstid: Nov-01-2022